12 november 2017
10:30

Järbo IF

Referat: Sandarne SIF - Järbo IF

Den första matchen för dagen i futsalserien var då detta och den spelades mot Sandarne SIF inne i Gavlehovshallen och vi ställer åter upp med ett riktigt ungt A-Lag där 8 lirare är från vårt P 02/03 lag och endast två unga lirare med från A-truppen ( födda 97 & 00)!
I denna matchen så möter vi då ett riktigt bra futsallag i Sandarne som för övrigt vann denna serien förra året och våra unga lirare gör en otroligt bra match där man gör ett härligt jobb och visar upp en riktigt bra lagmoral !

Matchen börjar i ett riktigt bra tempo som Sandarne drar upp och våra lirare får visa att dom är på tå direkt och trots att Sandarna tar ledningen med 1-0 efter 4 min och 2-0 efter 8 min så ger boysen aldrig upp utan dom fortsätter att jobba på och hjälpa varandra därute på planen och till slut så får vi in en reducering efter 18 min till 2-1 och vi börjar faktiskt att jämna ut matchen rejält och i minut 23 så kvitterar vi även till 2-2 och är nu minst lika bra som motståndarna men det blir tyvärr Sandarne som får sista ordet då dom gör 3-2 i minut 25 med 20 sekunder kvar av matchen efter riktigt fint spel från dersa sida så det blir då förlust i denna matchen med 3-2 men som sagt vilken bra match våra lirare gör !

Kul att se boysen därute i denna första matchen så stort beröm till alla lirarna där vår målis Viktor som var grym och där alla utespelarna vågade visa därute vad dom kan !